2012. máj 16.

Újabb kurva vallott a Berlusconi orgiákról

írta: x69
Újabb kurva vallott a Berlusconi orgiákról

Sose bízz a kurvában akit pénzért baszol, mert ha már nem kivánja az érdeke, a beigért diszkréciót elfelejtheted. Így járt Berlusconi is, aki vagyonokat fizetett a ribancoknak, mégis pofáznak. Melania Tumini szerint Berlusconin fürtökben lógtak a prostituáltak, amelyek közül némelyik nővérnek, némelyik rendőrnőnek öltözött. Elmondása szerint a villa olyan volt, mintha egy prostituált gyülekezőt hirdettek volna meg oda. A nők legtöbbje Berlusconi körül legyeskedett, aki előszeretettel tapizott mindenkit. Tumini terhelő vallomást tett a Berlusconi-ügy során kerítéssel gyanúsított fogorvosnőre, Nicole Minettire is, akit többek közt azzal vádolnak, hogy ő volt az egykori miniszterelnök kerítője. A nő információi szerint Minetti maga is tevékenyen részt vett a buliban, és többek közt a saját szemével látta rúdtáncot lejteni Berlusconi előtt... A teljes cikket itt olvashatod el.

További cikkek a szexbotrányról: Maffiafőnökök, kerítők, uralkodók - Kétszáz bombázó kurvát baszott meg Berlusconi - Az év legnagyobb szexbotrányai - Ezt a ribancot is kúrta Berlusconi, a neve Ruby - Kényszerítették Berlusconi kurváját - Mara Carfagna miniszterasszony, Berlusconival is dugott - Berlusconi a kiskurú Rubyt 13 alkalommal dugta meg - Berlusconi magát védené áprilisi perében - Ruby, Belusconi kurvája Bécsben van - Ronaldo is fizetett Berlusconi kurvájának Rubynak - Ruby: Minden lány meztelen volt Berlusconi buliján - Kadhafi inspirálta Berlusconit az unga-bunga partikra - Nők százezrei tüntettek Berlusconi ellen - Bugyit letolva tüntettek Berlusconi ellen videó - Kilakoltatják Berlusconi kurváit - Berlusconi ellen tüntetés, és kurvája Ruby - Az olasz parlament támogatta Berlusconit a kurvázásban - Undorítónak nevezte a szexbotrányait taglaló műsort Berlusconi - Folytatódik Berlusconi prostibotránya - Putyin is részt vett szexorgiákon - Berlusconi és Putyin együtt kurváztak - A 17 éves kurva ötmillió eurót kért az olasz kormányfőtől - Berlusconi kiskorú prostituáltakkal szexelt - Cicciolina: Ott voltam Berlusconi orgiáján - 17 éves lánnyal kavart a veterán politikus - Pénzért szexeltem Berlusconival állítja egy tini tinikurva - Berlusconi egyik kurvája csoportszexről vallott - Berlusconi szexpartiján négy lány jutott egy férfira - Berlusconi szexpartijának elképesztő fotói - Szexvideón Berlusconi - Elnökök és kormányfők szexbotrányai - Meghökkentő kijelentés az olasz parlamentben - Elnökök sem bírnak a farkukkal, a legnagyobb szexbotrányok - George Clooney mentheti meg Berlusconit a szexperben - Berlusconi képviselői helyet adott a szexért - Berlusconi szexplázája.

Szólj hozzá

pina politikus nővérke miniszterelnök nicole berlusconi kurvák orgia rendőrnő silvio szexbotrány melania hetérák escortlányok tumini minetti