2009. máj 22.

Családi csoportszex

írta: x69
Családi csoportszex

A busz tíz óra után indult, a legtöbben már aludtak, amikor beszálltam, de észrevettem egy harminc körüli jól öltözött férfit, aki egy képes magazint olvasgatott. Bár öltözéke alapján nem az én kategóriám volt, részint nemigen láttam más potenciális beszélgetőpartnert, részint amúgy is azt terveztem, hogy amennyire lehet, átfogó képet szerzek a szexuális magatartásokról, ezért mellé telepedtem. Mivel láthatólag Ő sem volt még álmos, elég könnyen szóba elegyedtünk. Amikor a busz elindulása után előálltam kérdésemmel, hogy milyen szexuális kalandja volt mostanában, némi habozás után kötélnek állt.
- Ne gondolja, hogy a feleségemmel merő unalom a szexuális életünk, de nyolcévi házasság után nemigen érik az embert meglepetések. Néhány hónapja mégis akadt egy izgalmas kalandunk.

Operába készültünk, de a főszereplő megbetegedése miatt elmaradt az előadás, mi pedig átszóltunk a szomszéd korunkbeli házaspárnak, nincs - e kedvük néhány parti pókerhez. Szombat volt, és mivel ők is egész héten ott kvarcoltak esténként a TV előtt, szívesen vették a meghívást. Beletemetkeztünk a játékba, és közben egy üveg whiskynek is a fenekére néztünk. Talán ennek volt betudható, hogy Géza, a szomszéd barátunk előállt azzal az ötlettel, hogy ő már unja ezt a kis tétre menő játékot - aprópénz tétekkel játszottunk - játsszunk ruhadarabokba. A lányokkal először csak nevettünk rajta, de amikor megismételte, láttam, hogy komolyan gondolja a dolgot, egy hirtelen elhatározással én is csatlakoztam hozzá. A lányok - Juli a feleségem meg Bori, a szomszédasszony - még mindig tréfára vették, és nevetve azt mondták: OK. Nyilván próbára akarták tenni Gézát. Csakhogy nekünk tényleg ez volt a szándékunk, és a játék megkezdődött.
Az elején minden simán ment, amíg csak a cipőket és a felsőruházatot vesztettük el. Amikor azonban Bori pulóverére került a sor, észrevettem, hogy mellbimbói igencsak ágaskodnak a blúza alatt. Igaz, Géza alsónadrágja is veszedelmesen kidomborodott, amikor Juli elvesztette az alsószoknyáját, és visszaült erősen áttetsző bugyijában, mely alig takart el valamit az alatta rejtőző buja őserdőből. Amikor pedig Bori nadrágján volt a sor, bugyija alján jókora nedves folt sejtette, hogy viselője sem teljesen közömbös a játék fordulatai iránt. Mindazonáltal, amikor a legintimebb ruhadarabokra került a sor, biztosra vettem, hogy a lányok ki fognak szállni a buliból, de úgy látszik, rosszul mértem föl a helyzetet. Miközben ugyanis mi a lányok bugyijaival voltunk elfoglalva, az ő figyelmüket sem kerülték el alsónadrágjaink kemény megpróbáltatásai. Így rövidesen szabadon kibuggyanhattak Bori mellei, sötéten pigmentált és harciasan előmeredő mellbimbóival, de hamarosan a mi alsónadrágjaink ra is sor került, így a lányok is megbizonyosodtak arról, amit addig csak sejtettek. Amint Bori időközben teljesen átnedvesedett alsónadrágja is a kupac tetejére került, hirtelen elbizonytalanodtunk, hogy most hogyan tovább? Géza azonban ezen az esetén úgy tűnt, formában van, mert kisvártatva már elő is állt új ötletével: folytassuk a játékot, és a vesztes dolga az legyen, hogy végre kell hajtania a nyertes által rárótt feladatot.
Megittunk még két - három whiskyt, azután belevágtunk a következő fordulóba. Miután az első körben Juli vesztett, azt a feladatot kapta Gézától, hogy itassa fel Bori szivárgó nedveit, mert a bőrgarnitúra, amin ültünk, egyre nagyobb veszélynek volt kitéve a részéről. Kikötötte azt is, hogy csak a nyelvével dolgozhat. Ennek érdekében átküldtük őket a hálószobába, de persze mi is velük tartottunk. A lányok eleinte szabódtak, utóbb azonban Juli mind lelkesebben teljesítette a kapott feladatot. Juli a hátára feküdt, Bori pedig felé térdelt, így mellesleg mindketten jól hozzáfértek egymáshoz. Bori telt keblei egyre jobban himbálóztak, ahogy a lányok kezdtek belejönni a játékba. Légzésük mind szaggatottabbá vált, és határozottan az volt az érzésem, hogy élvezik a dolgot. Kezdeti visszafogottságuk feloldódott, már meg sem próbálták leplezni, hogy mindez jó nekik. Bori feneke ütemesen mozgott, miközben Juli a nyelvével kezelésbe vette a csiklóját. Juli mély sóhajaiból ítélve neki magának is hasonló élvezetben volt része. Gézával ekkorra már mind a ketten kemények voltunk, akár a kőszikla. Én Bori háta mögé kerültem, és megkerestem égnek meredő hátsóján a számomra oly kívánatos bejáratot, hogy rövid kopogtatás után behatoljak. Ez nem is volt nehéz, miután akkorra Bori már úszott a nedveiben. Ez alatt Géza Julit cserkészte be, aki rövidesen felhagyott a Borival való incselkedéssel, és őt kezdte lelkesen szopogatni. Bori sóhajai ezalatt hangos lihegéssé fokozódtak, ami azonban nem akadályozta meg abban, hogy szabad jobbjával Juli csiklóját ingerelje. Juli a szájával olyan -eredményes munkát végzett, hogy Géza két percen belül elélvezett, nedvei végigcsordultak az állán, és lefolytak himbálózó melleire. Erre a látványra én sem bírtam visszatartani orgazmusomat, mely szinte egyszerre következett be a lányokéval, Juliéba Bori nyelve is besegített. Fáradtan, de elégedetten nyúltunk el mindnyájan az ágyon.
Azóta az eset nem ismétlődött meg. Bár nem szoktam rosszat kívánni másoknak, mostanában, ha operába készülünk, gyakran eszembe jut, hogy nem bánnám, ha mondjuk torokgyulladást kapna a főszereplő..
Mire a történetet befejezte, jól benne jártunk az éjszakában, ezért aludni próbáltunk, ami nekem sikerült is. Csak kora reggel, úti célunknál ébredtem fel.

Szólj hozzá

történet szex pornó sztori gruppen szexparti csoportszex incest inzest